Persbericht

Vanaf vandaag gaat de bekende Rotterdamse sportcommentator en ondernemer Jan Dirk Stouten aan de slag als ambassadeur van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Hij belooft zich zeer actief voor het Huis in te gaan zetten.

 

Jan Dirk Stouten was al lid van de Business Breakfastclub, het netwerk van Rotterdamse ondernemers dat het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam ondersteunt. Nu zal hij zich nog meer voor het Huis inzetten. “Het Huis mag nog bekender worden bij burgers en ondernemers in Rotterdam, “ vertelt hij. ”In het Huis moet steeds weer geïnvesteerd worden.” In het Huis moet steeds weer geïnvesteerd worden. Daarnaast is het Huis altijd op zoek naar manieren om de dienstverlening te verbeteren. Om al die zaken te bekostigen, zijn veel donaties nodig. Met mijn bekendheid en mijn netwerk kan ik daar bij helpen.”

 

Ouders verdienen alle steun

Nadat hij één keer bij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam was geweest, was het voor Jan Dirk Stouten duidelijk dat hij iets moest doen: ”ik heb zelf twee kinderen. En als ouder moet je er niet aan denken dat er ooit iets met je kinderen gebeurt. Ouders van zieke kinderen verdienen daarom alle steun. Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam biedt ouders een logeerplek dichtbij hun kind. Zoals ze zeggen: een thuis ver van huis. De vrijwilligers van het Huis gaan er echt voor. Dan kan ik niet achterblijven. Ik wil helpen om het Huis nog beter te maken.”

 

Veel aandacht

Jan Dirk Stouten zal het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam in ieder geval onder de aandacht brengen tijdens de ruim 150 evenementen die zijn bedrijf jaarlijks organiseert. Een van zijn eerste activiteiten als ambassadeur is de presentatie van het tweejarig jubileum van de Business Breakfastclub.

 

Jan Dirk Stouten

Jan Dirk Stouten is een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland, ondernemer, en sportverslaggever bij RTV Rijnmond

 

Een thuis ver van huis

Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam biedt ouders van wie de kinderen behandeld worden in het Sophia kinderziekenhuis een logeerplek vlakbij hun zieke kind. Zo kunnen ouders bij hun kinderen zijn op het moment dat die hen het hardst nodig hebben.

 

Meer informatie

Monique de Bree, Manager Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

010 – 703 73 01

Jan Dirk Stouten

010 – 497 11 47

 

Huis_Sophia_Rotterdam