Boskamp en Van der Gijp schitteren in Villa California

Jan Boskamp en René van der Gijp hebben de bezoekers van het laatste grote evenement in 2014 in Villa California uitstekend vermaakt. Ons pand in Barendrecht was dinsdag 4 november het decor van ons halfjaarlijkse relatie-evenement. Samen met de andere hoofdsponsor Touch Incentive Marketing en de andere partners slaagden we erin 275 mensen te trekken.

 

Die bezoekers haalden gezamenlijk meer dan €7000,- op voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam, dat werd vertegenwoordigd door acteur en presentator Quintis Ristie. En ze genoten natuurlijk van de verhalen van het televisieduo Van der Gijp/Boskamp. Het tweetal kreeg heel regelmatig de lachers op hun hand met anekdotes over hun eigen voetbalverleden, blik op de voetballerij anno nu en het voetbalpraatprogramma VI.

René van der Gijp en Jan Boskamp

Aniel Autar van Kooijman Lambert Notarissen gaf voorafgaand aan het plenaire programma een workshop over ondernemersvalkuilen. Het evenement werd door de bezoekers zeer gewaardeerd getuige de vele reacties die wij ontvangen hebben. Dank daarvoor!

 

 

Klik hier voor een fotoreportage van ons evenement.