JDS en ROGAM

Jan Dirk Stouten en Mercedes-Benz dealer ROGAM hebben een samenwerkings­overeenkomst gesloten voor twee jaar. Als gevolg van de overeenkomst zal Jan Dirk Stouten in een Mercedes A-klasse gaan rijden, met daarop de logo’s van beide bedrijven. Daar tegenover staat dat Stouten verschillende bedrijfspresen­taties bij ROGAM zal gaan verzorgen.

De samenwerking tussen ROGAM en Jan Dirk Stouten vloeit voort uit de wens van Mercedes-Benz om een nieuwe doelgroep aan te boren, zo vertelt Hans van Ruiten, Algemeen Directeur van ROGAM. ‘Jan Dirk Stouten is een bekende naam in de regio Rotterdam en heeft een goede reputatie. Dankzij de samenwerking met hem hopen we een nieuwe doelgroep te interesseren voor onze auto’s. Mercedes-Benz brengt steeds meer modellen op de markt die interessant zijn voor jonge mensen. Door de samenwerking met Jan Dirk Stouten denken wij die doelgroep te kunnen bereiken. Hij zit veel op de weg en heeft een breed netwerk in de regio. Door een Mercedes A-klasse te rijden wordt hij een soort ambassadeur voor ons.’

 

Stouten kreeg de sleutels van zijn nieuwe auto officieel overhandigd tijdens een drukbezochte netwerkbijeenkomst begin november in Villa California in Barendrecht. Hij is enthousiast over de samenwerking met familiebedrijf ROGAM. ‘Ik heb een erg goede indruk van ROGAM’, zegt Stouten. ‘Als ik een bezoek breng aan hun showroom, dan voelt dat anders dan wanneer ik bij een andere autodealer kom. Ik ben erg blij met onze overeenkomst. Dankzij onze samenwerking kan ik aan-zienlijk besparen op mijn reiskosten. Bovendien kijk ik er naar uit om de komende tijd een aantal presentaties bij ROGAM te verzorgen.’

 

ROGAM is sinds 1955 officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer. Het auto-bedrijf heeft vestigingen in Bergschenhoek (hoofdvestiging), Gouda (Moordrecht), Rotterdam Autostrada, Rotterdam Char­­lois, Rotterdam Spaanse Polder, Hellevoet-sluis en Dordrecht.

 

Jan Dirk Stouten is de handelsnaam van wat voorheen bekend stond als The Sport and Entertainment Company. Via Jan Dirk Stouten kunnen dagvoorzitters en gastsprekers geboekt worden, terwijl het bedrijf bovendien actief is op het gebied van relatiemarketing, netwerken en coaching.