Jean-Marie Pfaff is open op Nationale Voetbal Vakbeurs

 

‘Ik moest als kind een keeperstrui lenen omdat er geen geld was en mijn vader overleed toen ik jong was. Ik heb het helemaal alleen moeten doen.’ Jean-Marie Pfaff was erg open tijdens de Nationale Voetbal Valbeurs op 3 december in Gorinchem. Tijdens het door ZPRESS Sport georganiseerde evenement ging de man die in de jaren ’80 de beste keeper van de wereld was in gesprek met Jan Dirk Stouten.

 

 

Nederland

Ook over zijn relatie met Nederland was de Belg open. ‘Mijn moeder was Nederlandse en mijn relatie met jullie is altijd goed geweest. Ik had en heb groot ontzag voor mensen als Johan Cruijff en Willem van Hanegem.’ Pfaff bezocht de beurs als gast van Makro waarmee wij samenwerken in ons project ‘Een gratis sponsoravond voor uw club’. Wij interviewden Pfaff op de stand van Makro en gingen ook in gesprek met anderen uit de voetballerij in het paviljoen van organisator ZPRESS Sport.

 

 

Samenwerking

Tijdens de derde editie van de Nationale Voetbal Vakbeurs werkte Jan Dirk Stouten en ZPRESS voor de derde keer samen. Beide partijen hebben de intentie om die samenwerking te continueren en zitten snel met elkaar om tafel om te praten over een meerjarig partnership.

JD en Jean Marie Pfaff