Een gratis sponsoravond

 

Een gratis sponsoravond voor uw club!

Johan Derksen, Hugo Borst, Mario Been, Barbara de Loor, Martin van Geel of Leontien Zijlaard – Van Moorsel op de sponsoravond van uw sportclub? Dat kan! En, als we de krachten bundelen, nog voor niets ook!

Op basis van onze jarenlange ervaring en ruime netwerk in de sport- en zakelijke wereld kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan uw sponsoravond. Bij tientallen (voetbal)clubs doen we dat jaarlijks tot volle tevredenheid van onze klanten en nog belangrijker: tot tevredenheid van hun relaties. Door een unieke samenwerking met de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Feyenoord Foundation maken we de avond (bijna) kosteloos.

 

Vaart, interactie en diepgang

Wij leveren altijd een professionele en journalistiek opgeleide presentator voor de avond die voor vaart in het programma, interactie en diepgang zorgt. Onze presentator gaat niet alleen in gesprek met de prominente gastspreker, maar kan ook de voorzitter, hoofdtrainer en/of meerdere spelers van uw club of vereniging interviewen. Uiteraard alles in overleg, zodat de avond een gegarandeerd succes wordt.

 

Voor meer info: info@jandirkstouten.nl