ONDERNEMERS & BESTUURDERS

HARALD SWINKELS | Fascinerende gesprekspartner

Faillissementen en inschattingsfouten. Maar ook de oprichting van de Nederlandse Energie Maatschappij, die in het begin werd uitgelachen door concurrenten maar uiteindelijk een half miljard omzet had. Harald Swinkels neemt allesbehalve een blad voor. Zijn verschijning en manier van praten maken hem een waar ‘character’.

DAPHNE DECKERS | Getalenteerde vakvrouw

Daphne speelde in een James Bond-film, is columniste, fotomodel en schrijfster van kinder- en opvoedboeken. Maar ze zou ook zomaar je buurvrouw kunnen zijn. Kortom: ze is enorm veelzijdig. Haar openhartige, grappige en soms ontroerende verhalen die uit het leven zijn gegrepen, zijn een garantie voor een onvergetelijk event.

JOS VAN DER VEGT | De machtigste man van Rotterdam

Ik noem Jos altijd gekscherend de machtigste man van Rotterdam. Van de Kamer van Koophandel tot de Marathon Rotterdam en van De Kuip tot Ahoy; hij zat en zit overal op en in. In interviews is hij altijd goed. Zijn charisma is bijna ongeëvenaard en hij kan helder vertellen hoe het er in zulke organisaties aan toegaat.

ERICA TERPSTRA | Iedereen houdt van Erica

Erica is stiekem mijn heldin. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Of ze nu vertelt over haar tijd als topzwemster, haar politieke carrière, haar rol als voorzitter van NOC-NSF of haar ‘nieuwe’ carrière als programmamaakster. Ze spreekt ontzettend beeldend en komt altijd met inspirerende voorbeelden uit andere culturen.

ARJAN ERKEL | Motivatieboost voor werknemers

607 Dagen zat Arjan begin deze eeuw in een hol onder de grond, nadat hij door rebellen in Dagestan was ontvoerd. Veel mensen knappen daar niet van op, maar Arjan heeft die ervaring omgezet in iets positiefs. Hij heeft nooit slachtoffer willen zijn. Zijn verhaal is een enorme motivatieboost voor uw personeel.

JAN PETER BALKENENDE | Humoristisch en mega-intelligent

Elke zaal is verrast door het niveau dat onze voormalige minister-president haalt. Ik ben ook dat elke keer weer. De man heeft alles meegemaakt; hij schudde handen van bijna alle wereldleiders, had een hoge functie bij EY en is hoogleraar. Op het podium kan hij daar ontzettend humoristisch en zeer gevat over vertellen.

Samenwerken?

Kan ik iets voor u betekenen? Neem contact met me op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken door het contactformulier hieronder in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.