Sander Schreuder

Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht

Geboren: 1990

 

Sander heeft in 2012 zijn studie sportmarketing- en management aan de Fontys Hogeschool afgerond. De afrondende stage heeft hij bij ons bedrijf uitgevoerd. Gedurende en na afloop van zijn stage heeft Sander verschillende werkzaamheden voor ons verricht. Hij speelde onder meer een coördinerende en begeleidende rol in het succesvolle werkgelegenheidstraject met de gemeenten Capelle aan den IJssel en Barendrecht.

 

Sander is een absolute sportliefhebber die kan genieten van goed uitgedachte samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en (top)sport. De commerciële waarde van sport heeft hij optimaal leren kennen gedurende de periode dat hij in de Verenigde Staten woonde en studeerde. Hier heeft hij ook een passie voor basketbal aan overgehouden, naast zijn liefde voor voetbal.

 

Sander begon zelf met voetballen bij ASWH en speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en het inmiddels failliete RBC Roosendaal. Met ingang van het seizoen 2013-2014 verruilt hij ASWH voor Alblasserdam.

 

Sportmoment: ‘Het WK voetbal van 2010 in Zuid-Afrika had op eenzame hoogte kunnen komen, maar helaas. Nu denk ik aan het aanwezig zijn in Madison Square Garden bij een NBA wedstrijd van de New York Knicks, het moment dat jeugdidool Edwin van der Sar de beslissende penalty stopte in de Champions League finale of het genieten van het FC Barcelona van trainer Josep Guardiola. Daarnaast komen al die ‘gouden’ Olympische sportmomenten naar boven die mij kippenvel bezorgen.’

 

Uitspraak: ‘There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work and learning from failure.’ – Colin Powell